Ne ofrojmë shërbime profesionale të përkthimit për korporata ndërkombëtare dhe kompani shumëkombëshe, ndërmarrje të vogla dhe si dhe për individë. Zgjidhjet tona janë të përshtatura ndaj kërkesave tuaja. Ne sigurojmë përkthimet më të mira pavarësisht madhësisë dhe ndërlikimit të nevojave tuaja.

HSBC


Allen and Overy


Astra Zeneca


Bank of America


ChaseBarclays


Clifford ChanceEversheds


GSKHogan Lovells


KPMG


Proctor and Gamble


Santander


Zurich


GSI Translations është anëtare e Këshillit Ndërkombëtar të Tregtisë

International Trade Council Member

“Edhe në nivelin kombëtar dhe atë ndërkombëtar, Këshilli Ndërkombëtar i Tregtisë mund t’ju ndihmojë që të fitoni kredibilitet dhe të zhvilloni aftësitë për të cilat keni nevojë që të tejkaloni pengesat tregtare dhe të konkurroni në mjedisin e ndryshueshëm.”