GSI Translations ka një ekip të përzgjedhur me kujdes dhe me cilësi të kontrolluar të përkthyesve të punësuar dhe atyre me honorar, të aftë për të punuar në mbi 100 kombinime të përkthimeve gjuhësore, përfshirë gjuhët:

ShqipeBoshnjake


BullgareKroate


Çeke


Daneze


HolandezeFinlandeze
Gaelike (Irlandeze)Greke


HungarezeGjuhët indiane


Japoneze


LetonezeNorvegjezePolake

Sërbe


Sllovake


SlloveneSuedeze


Turke


Nëse keni një kërkesë për një kombinim gjuhësor që nuk paraqitet në listën e mësipërme të gjuhëve, ju lutemi kërkoni një ofertë.

Aftësia jonë e fortë – Përkthim të Gjuhëve Ballkanike

Duke plotësuar selinë tonë të përkthimeve në Londër, ne kemi zyra ndihmëse në Rumani dhe Maqedoni. Nga këto, ne specializohemi në përkthimin nga dhe në Gjuhët ballkanike, me theks të veçantë në përkthimet në gjuhën Angleze, Rumune dhe Maqedonase. Ky specializim na lejon që të përkrahim zhvillim edhe më të madh për sektorët tonë kryesorë. Qëllimi ynë është që të punësojmë përkthyesit më të kualifikuar dhe më me përvojë të së Drejtës, Mjekësisë dhe Financave në rajon, për të siguruar që do të dorëzojmë shërbimin më të saktë dhe më të besueshëm të përkthimit që mundemi.

Të besueshëm – dhe Cilësi e Kontrolluar

Çdo përkthyes të cilin e punësojmë është gjerësisht i kontrolluar, edhe me përvojën e dëshmuar të industrisë dhe me aftësitë gjuhësore. Kjo siguron që ne interpretojmë kuptimin, si dhe fjalët, për të siguruar përkthimin më të saktë të mundshëm. Për të konfirmuar saktësinë e përkthimeve tona, procesi ynë i plotë i kontrollit të cilësisë kontrollon – dhe dyfishtë kontrollon – të gjithë punën e përkthimit. Ne çdoherë dorëzojmë përkthim të saktë dhe të thellë, pa marrë parasysh se çfarë sektori ose përkthim të gjuhës kërkoni.