Предмет на работа на нашата канцеларија во Лондон е обработка на големиот број барања за превод, обработка на договори, контрола на квалитет и реализација на проекти.

Контактирајте нé за директна проценка на вашите барања за превод, или за организирање лична консултација за вашите поголеми преведувачки проекти.

GSI Translations
Longcroft House, 2-8 Victoria Avenue
London,
EC2M 4NS
United Kingdom

Тел: +44 (0)20 3151 6848
Факс: +44 (0)20 3002 4661

Сместена во центарот на градот, нашата канцеларија во Лондон е во непосредна близина на станицата London Liverpool Street.
Ве очекуваме!