Освен основната стручност за превод на/од романски јазик, нашата канцеларија во Букурешт првенствено се фокусира на нашите европски договори, со акцент на правниот и финансискиот превод.

Адреса:
Etaj 11, Modul 77
Str. Buzesti, nr.50-52
District 1,
011015
Bucharest
Romania

Тел: +40(0) 37 378 1837
Факс: +40(0) 21 302 11 30

Податоци за контакт со нашата канцеларија во Букурешт, Романија. Ве очекуваме да ни се јавите!