Нашата канцеларија за превод во Бангкок обезбедува квалитетни, професионални преведувачки услуги во сите деловни области.

GSI Translations
Level 29, The Offices at Centralworld, 999/9 Rama I Road, Pathumwan
Bangkok,
10330
Thailand

Тел: +66 2 207 8624
Факс: +66 2 207 2626

Канцеларијата е оддалечена 45 минути со такси или автомобил од аеродромот Suvarnnabhumi, или 5 минути по пешачки надвозник од станицата Siam или од станицата Chidlom.

Level 29, The Offices at Centralworld
999/9 Rama I Road, Pathum Wan
Bangkok 10330 Thailand
Тел: +66 2 207 8624
Факс: +66 2 207 2626