Име*

Презиме*

Електронска пошта*

Телефон*

Компанија/Организација

Адреса

Индустрија/Сектор

Обем на компанијата


Како може да помогнеме?

Детали

 

Или, јавете нѝ се:

Канцеларија во Лондон: +44 (0) 20 3151 6848

Канцелија во Букурешт: +40 (0) 37 378 1837

Канцеларија во Скопје: +389 (0) 2 311 7033


*задолжително поле