Онлајн понуда

Ваши податоци

Име*

Презиме*

Компанија*

Адреса

Град

Поштенски фах/број

Земја

Електронска пошта*

Телефон

Забелешки


Ваши барања

Задача(и) преводлекторирањелокализацијаДТП

Јазик(јазици) од кој(и) се преведува:

Јазик(јазици) на кој(и) се преведува:

Прикачете го вашиот фајл

 


Ако ви е потребен итен превод

Јавете се директно во нашите преведувачки канцеларии во текот на работното време:

Канцеларија во Лондон: +44 (0) 20 3151 6848

Канцеларија во Букурешт: +40 (0) 37 378 1837

Канцеларија во Скопје: +389 (0) 2 311 7033

Свесни сме дека понекогаш брзо завршената работа е повеќе од дополнителен бонус – за брза понуда за превод со навремена и директна проценка на вашите потреби, ве молиме да нé побарате телефонски или да испратите електронска порака до нашата главна канцеларија на office@gsitranslations.com


*Сите полиња означени со ѕвездичка се задолжителни.

Вашата подрачна канцеларија за преводи ќе ви се јави во рок од најмногу 4 работни часа, со понуда прилагодена на вашите конкретни барања.

Како составуваме понуди за превод

Во зависност од вашите барања, можеме да дадеме понуда за превод по збор, или по страница, или вообичаено, ги земаме предвид вашите севкупни барања и понудата ја базираме на вашата точна спецификација. За разлика од автоматизираните преведувачки системи, за сета работа што ние ја испорачуваме, вклучувајќи ги и понудите, лично се грижи тимот на GSI, за да бидеме сигурни дека секогаш ги испорачуваме токму услугите кои вам ви се потребни.