Тимот на GSI  е составен од внимателно избрани и квалитетни постојани и хонорарни преведувачи кои работат со над 100 јазични комбинации, вклучувајќи ги следните:

АлбанскиБосански


БугарскиХрватски


Чешки


Дански


ХоландскиФински
Гојделски (Ирски)Грчки


УнгарскиИндиски јазици


Јапонски


ЛатвискиНорвешкиПолски

Српски


Словачки


СловенечкиШведски


Турски


Доколку имате потреба од јазична комбинација која ја нема во горната листа на јазици, ве молиме да побарате понуда.

Наша силна страна – преведување на балкански јазици

Покрај нашата канцеларија за преведување во Лондон, имаме помошни канцеларии и во Романија и во Македонија. Во овие канцеларии, специјалност  е превод од – и – на балканските јазици, со посебен акцент на англиски, романски и македонски преводи. Оваа специјалност ни овозможува да поддржуваме уште поголем развој на нашите основни области. Наша цел е да ги вработиме нај квалификуваните и најискусните преведувачи од областа на правото, медицината и финансиите во регионот, за да бидеме сигурни дека сме испорачале најточна и веродостојната преведувачка услуга.

Доверливо и квалитетно

Секој преведувач кој го вработуваме темелно го  проверуваме, од аспект на докажаното искуство во индустријата и јазичните вештини. На овој начин ние го толкуваме значењето, како и зборовите, за да обезбедиме нај точен превод. За да ја потврдиме точноста на нашите преводи, со нашиот темелен процес на контрола на квалитет ние двојно ја проверуваме целата преведувачка работа. Ние секогаш испорачуваме извонредно точен, детален превод, без разлика на секторот или јазикот кој ви е потребен.