GSI Translations нуди комплетен превод на софтвер (познат и како „глобализација на софтвер“) за компании коишто сакаат да развијат и истовремено да испорачаат повеќејазични верзии на своите апликации. Независно дали се работи за локализирање на комплексна ERP апликација на поедноставен кинески јазик или за локализација и тестирање на интернет анкети, GSI тесно соработува со вашите развојни тимови за да се осигура дека повеќејазичните верзии на вашиот софтвер функционираат исто како и англиската верзија. Тимовите за глобализација на софтвер на GSI Translations се составени од квалификувани експерти за дизајн и развој на глобален софтвер. Располагаме со вистинскиот тим кој ќе работи на вашиот проект врз основа на вашите јазични парови, предметот и барањата за интернационализација и локализација.