GSI е британска компанија со канцеларии во Лондон, Букурешт, Скопје и Бангкок. Нашиот стручен тим на преведувачи нуди услуги специфични за соодветната област кои вклучуваат транскрипција, јазична адаптација и превод од и на преку 100 јазици.

Секоја година работиме на илјадници документи, на над 100 различни јазици. Секој клиент добива ефикасна преведувачка услуга, менаџирана низ целиот процес, со цел да се исполнат највисоките стандарди во соодветната област и најголемите очекувања на клиентот во поглед на квалитетот и брзината на испорака.

Нашиот тим вклучува висококвалификувани, стручни лингвисти од правниот, финансискиот, медицинскиот и фармацевтскиот сектор и интернет игрите. Секој професионален преведувач кој го ангажираме е висококвалификуван и искусен во својата област, способен да обезбеди точни и нијансирани преводи базирани на темелно професионално знаење во комбинација со одлично познавање на мајчиниот јазик.

Побарајте нé сега за понуда за превод без никакви обврски!

Побарајте понуда

Превод од и на било кој јазик

За да дознаете дали може да ви помогнеме, потребно е само да се јавите или да побарате понуда!

Нашите професионални преведувачи работат на повеќе од 100 јазици, а бројот на јазиците сé уште се зголемува, вклучувајќи англиски, шпански, кинески, арапски, романски и многу други, и тие се квалификувани експерти во одредена област на секој од јазиците што ги нудиме.


англиски


шпански


германски


македонски


кинески


од

на


хрватски


шпански


италијански


англиски


јапонски
Знамиња на јазиците на кои можеме да преведуваме, со преку 100 јазици од кои може да се избира.


 


Секој преведувач кој го ангажираме е:

  • Високостручен и систематичен лингвист, со одлично познавање на мајчиниот јазик
  • Искусен и квалификуван специјалист во релевантната област
  • Професионален преведувач со докажано искуство во писмени и усни преводи.

Сеопфатна професионална јазична услуга

Ние нудиме сеопфатна повеќејазична услуга којашто се состои од лекторирање, ДТП, аудио транскрипција, превод на документи и интернет страници.

Ние имаме блиска соработка со секој од нашите клиенти. Знаеме дека прецизниот и детален пристап кон работата е од суштинско значење, како и темелното разбирање и познавање на секторот на секој од клиентите. Од таа причина гарантираме дека нашиот процес на контрола на квалитетот постојано се следи, за сите преведувачки услуги што ги нудиме.